Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Бебето Дилян изгуби битката с рака

Малкото бебе Дилян, което в продължение на година се бореше с коварно заболяване, изгуби битката с рака.

Тъжната новина бе споделене вчера във Facebook страниците, създадени в помощ на детето. Малко преди това майката на Дилян - Даниела написа в социалните мрежи, че въпреки медикаментите има дни, в които болката надделява.
„За последно ми се усмихна преди повече от месец. Беше една лека и измъчена усмивка, но все пак усмивка. Няма го вече онова дяволите пламъче в очичките му. Гледам ме две малки, измъчени оченца... две големи зеници, пълни със страх... Болестта направи тялото му неузнаваемо“, написа ден преди загубата майката на Дилян. На седми декември прекрасното момченце навърши една годинка, четири месеца по-рано обаче лекарите съобщиха на семейството, че няма какво да се направи и малкият боец беше изписан от болницата и прибран у дома.

„Туморите притискат всичките му органи. През последната седмица е доста неспокоен и отслабва. Понася тежките последствия от болестта. Не мога да опиша какъв ад е това...думите и сърцето не стигат... Болката в душата и сърцето ми е раздираща“, написа през ноември Даниела.

Вчера групите в помощ на бебе Дилян почерняха. Съобщението, че малкият голям герой е отишъл на небето, гласеше „Оставаш в сърцата на всички ни, мило дете! Оставаш символ на обединение, на добрина и човечност“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!