Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Ефирът се тресе от ужас: Слави Трифонов мина границата!

Слави Трифонов стори нещо възмутително!

Гаврите на Слави Трифонов и неговия екип различни известни личности отдавна са факт, но този път обаче от шоуто сякаш минаха границата.

Те си позволиха да се подиграят най-безскрупулно с визията на човек с природен дефект. Става въпрос за Георги Софкин, който е известен с малкия си ръст.

Снощи актьорите на Слави Трифонов осмяха двете реалити шоута „ВИП Брадъс“ и „Фермата“. Именно в първото участва в момента Жоро, а в неговата роля влезе Иво Сиромахов.

През целия скеч сценаристът, който този път се изявяваше като актьор, не спря да иронизира ръста на шампиона по бадминтон. Всички шеги свързани с него бяха с това че е нисък, което е доста пошло.

Как може да се подиграват с едно джудже? Георги не е виновен за нищо. Това е някаква природна аномалия, с която е забранена по морал да се подиграваш. УЖАС! - пише форумник.

Останалите личности, които „Шоуто на Слави“ осмя снощи, са Ути Бъчваров, Калин Терзийски и Елен Колева. Очевидно идеята на предаването беше да има по двама от „ВИП Брадър“ и от „Фермата“.

Писателят бе изигран от Мариан Бачев, актрисата - от Тодор Башиянов а кулинарният - от Краси Радков.

Най-голямата гавра обаче бе тази с Георги Софкин, който бе така силно подигран за своите 136 см. че много от хората останаха възмутени.

Самият спортист засега не е показал някакви особенни комплекси за своя ръст, но всички подозират, че с времето ще се разкрие именнто с тази насока.

Това време обаче може да не бъде много дълго, понеже той се превърна в първия номириран за изгонване. Жана Бергендорф посочи Софкин като еднинствения, който до момента не й е симпатичен.

В същото време Слави Трифонов се опитва да покачи рейтинга си всячески. Той подписа  договор с bTV за още 3 години, но се говори, че от медията са изискали от него много по-високи резултати, отколкото е предоставил през последните сезони.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!