Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Митко от „София - Ден и Нощ“ вдига сватба

Кристиян Кирилов познат като Митко от реалите формата София - Ден и Нощ който с ролята си го играе супер мъжкар, крие тъмно минало, пише вестник „ШОУ“.

Митака преди години е имал влечение към собствения си пол. В период от живота си той е обмислял да вдига сватба с бившото си гадже Мартин Мартинов в Миноскос, Гърция. Добре познатия Марио от Екстрийм е бившият приятел на Митко който беше нашумял покрай дуетите си със Сашка Васева и техните публични скандали.

Пред вестника през 2012 година той споделя че има намерение да сключи брак с Крис. Оказва се че непознатото момче е бил именно сегашния любимец на тинейджърките, които като го видят се подмокрят. Също така през 2014 година Марио нашумя със секскандал когато станал жертва на канибал.

Той беше нахапан на 40 места когато попадна на педофил. Обаче Марио от срам не се е оплакал в полицията. Шушука се обаче че Митко любимецът от София - Ден и Нощ е имал взимане даване и с бившия на Азис - Ники Китаеца. Поводът за тази клюка са общите им снимки от фитнес залата, ресторантите и клубовете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!