Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Призив към Жени Марчева: Тя е една подкупена продажна журналистка

Българския народ с призив към Жени Марчева водеща на предаването „Тази събота“.

Многобройни провокативни коментари заляха водещата Жени Марчева относно с скандалната случка която се разигра в студиото на предаването „Тази събота“ като гост в предаването беше лидерът на партия „България без цензура (ББЦ)“ Николай Бареков.

Но коментарите на хората не закъсняха. Един от призивите към водещата беше: „Тя е една подкупена продажна журналистка“ която знаем само да провокира хората и да се прави на света вода напита. Апък то се оказва че Марчева въобще не е нинакво цвете за мирисане.

За да си тръгне Бареков доброволно от предаването и то пред очите на всички зрители, значи има защо хората да не харесват никак водещата Жени. Та тя го провокира като му заръча да прочете някакъв текст на английски и след това да го преведе на български. Че коя е тя да кара някого да прави нещо тя димек му е учителка.

Но и Бареков пък вече си прави снимка как чете вестник на Ню Йорк Таймс. Та това  дава повод на хората да си мислят щом си търгна набързо от предаването само и само да не го прочете значи той май наистина не знае английски.

Но това беше голям удар срещу Жени Марчева от страна на Николай Бареков като той каза следното: „Нека да оставя зрителите да ви се наслядат на баджаците“.

Снимка от социалната мрежа Facebook със коментари към Жени Марчева относно новината за Бареков напуснал студиото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!