Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Цяла Европа заговори: Да излезем от НАТО – затишие пред буря

В сегашния си вид Европа е пред разпад. Малко рязко звучи така директно, но страхът да го признае само приближава към това.

Самата Европа вече не разбира как да се справи с хаоса и вътрешното несъгласие на народите. А народите винаги казват истината. Особено ако са ги лъгали дълго време. Просто омръзва, не че нещо.
И ако различни европейски страни излизаха с плахи призиви за излизане от военната органицазия "НАТО", то самата организация продължаваше да се разраства като раково образование.

Сега каквото ѝ да се говори, както и да се говори, истината започва все по-рязко да избива пред погледите.

„Всички виждаме зловещата разруха на страни в арабския и мюсилманския сват, в резултат на непрекъснатите военни интервенции и бомбандировки“.

Усърдието, с което налага "НАТО" като миротворчески тренировъчен лагер в един момент просто отключи желанието на хората да кажат какво мислят на истината.
Народите и страните от начало слушаха, до някаква степен изумени, до къде може да стигне собственото им тъпрение. А митът за европейската независимост се разбри на пух и прах. Европа се бунтува, а не е способна да каже на глас, това което вътрешно крещи.

Кампанията срещу тези страни започна през 2001 г., ако не и по-рано, с първата война в "Персийският залив", която "НАТО" активно поддържа. "НАТО" поддържаше преди и компанията в бивша Югославия, резултатите от която също се виждат в продължаващото бедствено положение в "Западните Балкани". Тези интервенции са предприети в нарушение на международното право, дефенирано с Харката на "ООН" и без санкцията на "Съвета за сигурност". Само силната позиция на президентите Обама и Путин направи възможно спорузумението с Иран, като по този начин се предотврати безпрецедентен катаклизъм  в "Близкия изток", поне за сега.

В представения цитат написан от италианският журналист, политик и бивш евродепутат Джулието Киеза, се обръща към съвестта на евпропейската общественост от името на "Инициативен комитет" за провеждане на протест в подкрепа на мира и срещу агресивната същност на "НАТО".

Едва ли има някой несъгласен - действията на "НАТО" водят до войни и разрушения. Така създадената организация прави всички страни членки просто съучастници във бузумните престъпления на човечеството.

Как бихте обяснили на детето си какво е "НАТО"? И какво точно прави?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!