Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

БИНГО Новини е най-четената медия през октомври и ноември 2016 г.

БИНГО Новини е най-четената новинарска медия през месец октомври и ноември. Това показват данните на "Alpha Internation".

БИНГО Новини е най-силният източник информиращ България за случващото се не само у нас но и в Евпропа и света.

„Ние се доказахме че можем да бъдем най-добрата медия информираща България по всяко време какво се случва в момента у нас но и в Европа и света. И ние сме много щастливи от този факт“, заяви главният изпълнителен директор на "БИНГО Новини" Георги Стоянов.

Той допълни и още че след тази награда след време медията ще създаде свое собствено мобилно приложение.

„Ние ви благодарим за това че ни се доверявате и ни подкрепяте до край и сега ще ви се отплатим като ще създадем мобилно приложение което ще улесни нашите читатели да четат новините още по-бързо и и от където се намират“, реч на гланият изпълнителен директор.

През септември тази година рейтингът ни за най-четена медия беше с мининум 24,5%. А сега през месец октомври и ноември тази година рейтингът се е повишил с 42,7%. Което наистина доказва че ние сме безпорен лидер в съотношение с тези медии които са от доста години, като БИНГО Новини надминава едни от най-известните новинарските български сайтове. Novini.bg, Blitz.bg, News.bg, Radar.bg, Petel.bg, Bradva.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Dir.bg, Dnes.bg, Btv.bg, Bnr.bg, и Bnt.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!