Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Сузанита бе погната от агенция за закрила на детето

Сузанита беше погната от "Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД)" заради скандалното видео "К'во става брат" най-новата й песен където участие взима и поп-фолк изпълнителя Ангел.

От ДАЗД преразглеждат видеоклипа а причината за скандала е поведението на дъщерята на Орхан Мурад, която съвсем наскоро навърши 15 години, отново е надскочила моралните си граници.

На кадрите се вижда че облеклото на певицата по традиция е не малко оскъдно като отново са налице туърк изпълнения и размахване на средни пръсти, но навеждането й към колегата Ангел за "орална любов" и плюенето по полицаи надмина скандалното видео на "Луцифер и Буда", с което тя успя да придобие голяма популярност.

Има също така и сведения че вече има подаден сигнал в ДАЗД от възмутен гражданин за непрекомерното видео, като експертите ще докладват и до СЕМ.

"Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участва в подобни сцени", съобщиха от агенцията.

Досега обаче фолклегендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай демонстративно са давали пълното си съгласие с поведението на наследницата си. Изпълнителят на "Хиляди сърца" е казвал неведнъж, че тинейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България. Преди време обаче Орхан Мурат се бе заканил с отворено писмо в Facebook че ще съди всеки който си е послужил с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на дъщеря му Сузанита и неговото семейство.

Феновете също скочиха срещу клипа  "К'во става брат" и призовават да докладват видеото за неприлично съдържание в YouTube, където клипът вече е на второ място по класацията за набиране на популярност. Също така феновете забелязаха и прилика с парчето на рапъра Лил Пъмп - Gucci Gang. Оказва се обаче че това не е първият път, в който певицата ще трябва да доказва авторските си права.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!