Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

ШОК но истина! Социалната мрежа Facebook е проект на ЦРУ

След дълги премеждия най-накрая се разбра че социалната мрежа Facebook е личен и собствен проект на ЦРУ.

Но тук се появява един изключително любопитен въпрос. Защо му е на ЦРУ да създава тази социална мрежа? Е отговорът е изключително лесен и няма какво да му се чудете на този въпрос. Отговорът на този въпрос е че ЦРУ е влагала много пари в изграждането на Facebook не защото искат просто ей така хората да се свързват с приятелите си от чужбина. А щом знаем че социалната мрежа е техен личен проект това трябва доста да ни накара за се замислим. ЦРУ създаде Facebook като база данни. Така те ще могат да събират всякаква информация за даден човек. Ако не сте забелязали при попълването на цялата информация за вашия нов профил то ви иска да попълните телефона си уж за сигурността на профила ви от хакване. Иска да въведем и email адресът си, да въведем къде живеем, къде сме родени, кога сме родени тоест да попълните дата, месец и годината на своето раждане, да въведем в кой град сме родени, в кое училище учите, в кое училище сте учели, в коя гимназия учите, в коя гимназия сте учили, каква професия работите, какав професионалност работите в работата си, предишната ви работа и т.н. ЦРУ използва собствената си социална мрежа и като подслушвател. Как ни подслушват? Чрез микрофоните на телефоните и компютрите. Не от скоро се говори че в телефоните и копмютрите има предварително инсталиран софтуер който няма как да го забалежим като ровичкаме навсякъде из телефона или компютъра или самият софтуер да ни предупреди за неговото си присъствие. Този софтер може единствено да бъде инсталиран само в смартфоните а не в обикновени телефони въпреки че не си мислете че и старите телефони не могат да бъдат подслушвани и следени.

Много от програмистите и хакерите смятат че да ти изкат подробно информация не е никак добре. Но тази информация се публикува в интерент от човека попълни всичко това защото те му го искат иначе няма как да продължи напред в сайта. И за това рискът от хакване на дадена лична информация е висока степен до 100%. И също така много хора са били откривани чрез тази информация както разбира се има много различни версии. Например: хакер който е и убиец и иска да намери своята жертва то единственият му начин е да достигне до вашата информация. А тази информация в днешно време може да се намери на много места из интернет пространството стига да знаеш как да намериш тази информация или другият начин е да проникнеш в базата данни а там никак не е лесно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!