Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Емануела е готова да роди бебе на Галин

Изобщо не са се притеснявали от интимните сцени в съвместния им клип „5,6,7,8“ споделят признателно в интервю за LOVEStyle изпълнителите на пайнар, Галин и Емануела.

„Ние сме професионалисти. Харесвам Галин много отдавна като изпълнител. Като мъж също, той си е секссимвол! Красиво момче е, не може да не го харесваш“, разказва Емануела.

А самият Галин обаче разказва че дори по време на снимките е усещал промени в някои свои части на тялото. За него си е имало тръпка на снимачната площадка.

„Човек трябва да е психично болен, за да няма тръпка към Емануела. Смятам, че тя и в реалния живот е много добра в леглото - огнена и темпераментна.

А дали би пламнала любов между нас? Вярно е, че сме много заети, но всичко е възможно. Човек никога не знае“,  усмихва се изпълнителят.

Отворена е да обича някого, признава Емануела, но за сега изчаква да срещне мъжът, който наистина си струва и е сериозен. Изпълнителката не желае да се вкарва в мимолетни връзки.

Колежката ми е много добра майка, категоричен е Галин: „Тя дори ми каза: „Ако не успееш да се влюбиш в някоя друга, да знаеш, че бих ти родила едно дете! Ако имаме бебе с Емануела наистина ще е хубаво“.

Имал е сериозна връзка в повече от година и половина, признава певецът, която е успял да запази в тайна. Тъй като много пътувал, главно са се разделели с жената до себе си, заради неговата работа.

Обаче Емануела пък продължава със съдебните битки срещу бащата на нейното дете - Димитър Динев. „Никога нямаше да родя ако знаех, че ще стане така“.

Просто тогава се поддадох на емоциите си. Повярвах на Митко, който твърдеше, че никога няма да позволи детето ни да е с разделени родители. Тук трябва да кажа, че за всички наши проблеми е виновен баща му.

Той продължава да се опитва да ни разваля отношенията, но не мисля да го позволявам повече, заради детето. Митко се вижда със сина си в определените от съда дни. Също така дава и издръжка по 250 лева“, откровена е фолкпевицата.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!