Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Няма да се учи английски език в държавите членки на Европа

Европейската комисия обсъди днес че няма да се учи английски език в държавите членки на Евпропа.

Каква е причината за тази изненадваща привързана стъпка?
Много от държавите които са членки на Европа са посочели в анкетите изпратени лично от ЕК че не са доволни и не искат да изучават английски език. Причините били следните:
1. "Много труден език" - съвсем скоро се появи анонимна статистика която показва колко процента от хората по света схващат една част от английски език или го говорят напълно професионално. А процентът бил едва приблизително 17%
2. "Държавите които са членки на Европа не са длъжни да изучават английски език" - този отговор бе посочен от близо 90% от хората по света отговорили с този въпрос.
3. "Защо трябва цял свят да изучава английски език?" - въпрос на анонимен човек отговорил на анкетата и този въпрос бе написан от близо 88%
4. "Америка да си изучава родния език, тъй като те самите не могат да го говорят" - неизвеста статистика се появи в един от най-известните американски новинарски медийни сайтове че едва 75% от американските ученици не могат да го говорят правилно а едва 67% от амираканските жители на Америка също не можели да говорят правилно родния си език, посочено в неизвестната статистика.

Това решението беше взето много трудно но все пак ЕК успя да събере сили и да каже дали да се изучава английски език или не. А след няколко минути стана ясно че няма да се изувачава английски език в държавите членки на Европа и това решение влиза в пълна сила.

Но това решение ще влезе в сила до няклоко години тъй като това не можело да стане веднага както се казва с магическа пръчка.

Анонимен човек попълнил последната задача на анкетата която не била задължителна а по-избор но все пак той решил да го направи. Но ето какво е написал: "Вие Америка въртите интриги по целия свят. Но не може да вкарвате всичките си услуги в целия свят, защото някои неща стават само ако нечия страна е съгласна с това. От къде на къде трябва целия свят да изучава английски език. Ама този език ни бил отварял врата за нашето бъдеще където щели да сме си намерили по-хубава работа в чужбина. Но без този език никъде в чужибна нямало да те примат на работа. Дрън, дрън че глупости по хлопаче. Аз като незнам английски език да не би да не работя в чужбина. Знам немски и руски език но си работя в чужбина. Никога не ми е вървял английски език но ми върви други два езика които затрихте да не се изучават по света за да може тези кито научат напълно английски език да дойдат в Америка и да ги използвате като роби та да ви вършат цялата мръсна работа. Е немския ту на места се изучава все още но на времето се изучаше главно руски а немския беше по-пожелание. Но затрихте руски език и сега искате само мвичко ваше да бъде център на мниманието. Но едно запомнете. Светът не се върти само около вас. Не можете да бъдете център на вселената и никога и вие и нито друг няма да може да е център на вселената." - това е целия текст което беше написано в незадължителната последна задача от проучващата анкета на ЕК.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!