Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Зарязана съпруга запали къщата на мъжа си

Жена, изоставена от мъжа си, от когото има 4 деца, драсна клечката на семейната им къща в котленското село Градец. 27-годишната Николина Костова е задържана, въпреки че се оказа бременна в петия месец.

Тя предприела вендетата, тъй като 49-годишният й съпруг Борис Оцко се хванал с друга - 15-годишна черноочка от старозагорското село, и заживял с нея. Палежът е станал на 13 май, а Николина бе закопчана от полицаите вчера. Благодарение на бързите действия на огнеборците не са пострадали съседните две къщи, където живеят роднини на потърпевшия й мъж.

Жената разказва, че мъжът й се хванал с тийнейджърката, след като през лятото я срещнал в гората, докато сече дърва. Любовта им пламнала от пръв поглед и той се преселил да живее в мизерната й колиба с една-единствена обзаведена стая.

„Яд ме е, че аз ще лежа в затвора, а той ще лежи до младата си любовница“, изплака при ареста Николина, която се пада трета братовчедка на невярния си съпруг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!