Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

8 месеца затвор за антирадар и среден пръст

8 месеца затвор за 67-годишен шофьор който използвал устройство което блокира сигнала на лазерните радари за контрол на скоростта, съобщи полицията в "Северен Йоркшър" на страницата си в Twitter.

Тимъти Хил е бил признат за виновен като е възпрепятствал на правосъдието и ще му бъде отнета шофьорската книжка за срок от 1 година.

Британецът е бил заснет през декември да преминава 3 пъти покрай полицейски коли с камери за скоростта като същевременно е показвал и среден пръст. Оказва се обаче че не се знае дали неприличният жест на Хил е накарал служителите на реда да му обърнат по-специално внимание, но според официалния бюлетин в белия му "Range Rover" бил засечен антирадар.

От полицията в "Северен Йоркшър" в прав текст съветват шофьорите когато минават през полицейска патрулка с камера, да се въздържат от показване на среден пръст за да си нямат проблеми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!