Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Жената на Люси роди от пилот

Бившата жена на режисьора Людмил Иларионов - Люси, разведе и роди второ дете на пилота Димитър Илиев.

Преслава започнала любовната си авантюра с Димитър още по време на връзката му с Венера, която щом разбрала, че мъжът й очаква наследник, мигновено напуснала общото им жилище.

Бившата манекенка Преслава нямала нищо против брака на пилота в самото начало, но отношенията помежду им бързо набрали скорост. Легендата на автомобилен спорт се сдобил тихомълком с втора дъщеричка в началото на август, но за огромна изненада на близките и приятелите му майката не била Венера, пише информационна агенция ПИК. Семейството им се врече във вярност през 2008 година, но обетът им не продължи дълго.

„С Венера се разведохме съвсем наскоро. Има такива моменти в живота на човека. Когато виждаш, че нещата не вървят, е по-добре всеки да продължи по своя път. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край“, разкри самият Илиев през февруари, но не посочи истинската причина за края на връзката си.

Мнозина не разбират Преслава, която докато бе омъжена за Людмил, отказваше и изобщо не искаше да води темата за наследници. Макар той да даваше мило и драго, за да си имат детенце, красавицата го контрираше при всяка възможност. Точно отказът й да забременее провали иначе обещаващия им брак. С новия си мъж брюнетката успя отново да привлече вниманието към себе си, тъй като през последните години бе забравена, това обаче се промени, след като самият Димитър отбеляза щастливото събитие във Facebook, качвайки снимка на четири ръце една върху друга - неговата, на Преслава, на каката на Руми и на току-що родената й сестричка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!