Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Шампион по бокс пази бомбите на Шарън в Изгрев

Най-големият силиконов бюст на Великобритания се охранява от шампион по бокс в нашето село Изгрев, Плевенско.

Жената с внушителни форми вече втора година живее у нас. Подобно на други англичани Шарън Пъркинс и съпругът й Карл си харесват къщата по обява в интернет. Така решават да зарежат мъгливия Албион и да дойдат да живеят в слънчева България. Къщата, която те купуват, е стара почти 200-годишна по-стройка и се нуждае от основен ремонт. В началото семейството дори не може да спи в нея и се налага да нощуват в палатка в двора. Всъщност къщата избира Карл заради високата дървена порта от пред. И в това няма нищо учудващо, тъй като мъжът се занимава с антикварство и има око за красивите старинни неща.

Шарън Пъркинс е една от най-известните силиконки в Англия и е обект на писания в местната преса. В България тя прие да разкаже за себе си първо пред най-тиражния наш ежедневник „Телеграф“. Шарън е родена в Ковънтри в Централна Англия, на 51 години е и има зад гърба си един брак и три деца, а отскоро вече има внучка и е и баба. За избора на България като тяхна втора роднина Шарън и Карл отговарят единодушно, че са предпочели страната ни, защото тук е по-слънчево и много по-евтино.

„У вас цените на почти всичко са около 70% по-ниски от тези във Великобритания“, изчислява Карл. Самият той е бивш рейнджър парашутист от „Кралската армия“ и е участвал в миротворчески мисии в цял свят. Сега вече той е щастлив пенсионер и вече има време да се отдава на хобито си, а то е коликционирането на фигурки на войници от времето на император Наполеон. Освен това Карл е и шампион по бокс, при това неколкократен.

Новият бюст на Шарън струва 10 хиляди паунда, а операцията е правена в Англия. Във всяка от гърдите има по 1500 кубика силикон. Всяка една тежи по 3,5 кг, а размерът на сутиена й е 32ММ по английската номерация. Това отговаря на 80Т по европейската. В родината си блондинката е участвала в шоупрограма, посветена на пластичната хирургия. Тя не крие, че би се хвърлила и в българския шоубизнес. Като начало би участвала в родния „Вип Брадър“, ако бъде поканена, но само от сериозна и платежноспособна агенция. Шарън обаче е категорична, че България е тяхната втора родина и ще останат да живеят тук заради чистата природа и местните хора, с повечето от които вече са успели да станат много добри приятели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!