Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Заради нейното готвене мъж удуши бременната си жена в Индия

Вестник "Индипендънт" пише че мъж е удушил бременната си жена заради нейното готвене, цитирано от "Нова телевизия". 

Питките което 22-годишното момиче е приготвила са нямали идеална кръгла форма, и заради това съпругът й се разгневил. В събота вечерта се е разиграла случката в северозападната част на град Делхи в Индия. Едва в неделя трупът на жената е бил открит от собствения й брат, който веднага се е обадил в полицията.

По време на убийството в дома е била 4-годишната дъщеря на двойката. Полицията я открила заключена в съседната стая. А жената е била бременна в четвъртия месец. Двойката е сключила брак преди 5 години. Бизнесът на мъжът е фалирал за това през последните 2 години е работел в фабрика.

Момиченцето е споделило че родителите им често са се карали за начина по който майката е приготвяла чапатите - това е традиционна индийска плоска твърда питка, която се сервирала вместо хляб. Отново е имало скандал в фаталната вечер и поради този повод мъжът ритнал жената в корема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!