Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Ирина Костадинова напусна bTV

Водещата на потребителската рубрика "Чети етикета" в сутрешния блок на bTV Биляна Гавазова поема още едно предизвикателство.

От следващата седмица, в делничните дни тя и водещият на новините в сутрешния блок "Тази сутрин" - Денислав Борисов, ще се редуват като водещи на сутрешните и обедни новинарски емисии на частната телевизия.

"Практиката на bTV е водещите на новини да бъдат журналисти с доказан опит и изявени репортерски качествa".

Професионалисти, които стоят в основата на активната телевизионна журналистика и знаят добре, че студиото е само връзка между това, което правят репортерите на живо, на терен.

Като част от школата на bTV, Биляна Гавазова е именно такъв журналист", коментира Венелин Петков, директор "Новини, актуални предавания и спорт".

Биляна Гавазова ще продължава да информира зрителите за качеството на продуктите и услугите от ежедневието.  Така че и занапред ще разкрива практиките в ущърб на потребителя, ще търси полезни съвети от водещи експерти и ще разследва потребителски проблеми по сигнали на зрителите.

Професионалният път на Биляна Гавазова започва като репортер в Дарик радио - Шумен, където по-късно става главен редактор. Продължава кариерата си в Дарик радио - София, а в последствие - в телевизия Про БГ.  Като част от екипа bTV Новините работи активно върху потребителски и социални теми.

През 2014-та година в двойка с Антон Хекимян става водеща на "Тази сутрин" по bTV, а от юни 2016 г. се завръща в ефир след майчинство като водеща на рубриката "Чети етикета" в рамките на сутрешния блок.

През месец януари в нюзрума на телевизията настъпва още една промяна - международният редактор и водещ на bTV Новините Ирина Костадинова вече няма да бъде част от екипа на медията.  bTV Media Group благодари на Ирина за дългогодишния й професионален принос към развитието на медията и й желае успех в бъдещите начинания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!