Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Нова Броудкастинг Груп с ръст на печaлбата през 2016 година

Нова Броудкастинг Груп (НБГ) и през 2016 г. успя да увеличи голям ръст на печалбата си.

През последните няколко години „Нова Броудкастинг Груп“ не спира да увеличава печалбата си от рекламния пазар. Тя е една от най-богатите компании в България и също така с най-високи приходи, това отчитат от компанията майка „MTG“.

Според отчетите публикувани в Търговския регистър през 2016 г. се отбелязва, че българският рекламен пазар на „Нова Броудкастинг Груп“ е нараснал през третото тримесечие с на стойност от 130 млн. лв., докато тази на втората медийна група „bTV Медия Груп“ тя отчита спад на ракламния си пазар с на стойност от 124 млн. лв.

За пръв път „Нова броудкастинг Груп“ през 2015г. насам успява да изпревари опонента си „БТВ Медия Груп“ с такава рекордна печалба. Също така компания „Нова Броудкастинг Груп “ отчита и най-голяма гледаемост около 42% на своите предавания на възраст между 18-49 г. Копманията си признава че най-трудно достъпната гледаемост е на възраст между 18-39 г. която рядко се постига, за да задържиш тяхното внимание.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!