Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Безпомощна жена написа съобщение за безобразията в България

Няколко сайта бяха публикували съобщение на една безмопощна жена която се казва Василка Рангелово от София която разказва за безобразията в България. Нейното съобщение бе със заглавие: „Те си качват заплатите, ние ровим в кофите за боклук. Докага ще търпим?“ и ние от БИНГО Новини се чудим до кога ще се търпият всички безобразия които най-нахално създават онези политици които ни управляват. А въобще на такива хора може ли да им се вика политици ние мислим че на тях не трябва да им се вика политици а държавки мошенници защото накара хората до просяшка тояга да са по улиците. 

Знаете ли че вече около 50% от хората просят по улиците. Постоянно умоляват всеки който мине по край тях да им даде по някоя стотинта или поне едно левче. Но вече дори и ние хората не го правим. Не защото не искаме а защото останахме без пари. Те живеят лукозен живот а ние да живеем живот пълен във мизерии. Това което трябва да се случи е ние народът не само да излизаме на протести ами и да започваме да хвърляме всякакви неща по сградата на народното събрание. Независимо дали е било камъни, стъклени бутилки или каквото друго се сетите. Ако трябва и експлозиви се хрълвяме по сградата.

Защото ако продължим да мълчим, търпим и да се правим че нищо не се случва още 50 години ще ни оправляват мръсни американски мошенници. Знаете ли че Бойко Борисов работи към ЦРУ? Е тогава какво да говорим, апък цялата партия ГЕРБ работи за американците. Но не можем да разберем защо някои хората толково подрепят Борисов и не само него ами и цялата му партия. Защото това са хората също с много пари или пък тези хората и те нямат какво да ядат но все още си мислят че Борисов ще направи нещо добро за България. А сега се сетихме защо половината хора подкрепят Бойко. Защото в интерент има една статия за нашата пророцича Баба Ванга. Тя какзва че Бойко Борисов щял да спаси хората от мизерия. Тази статия е на 100% не вярна.

Нарочно са я написали накякви идиоти които разполагат с много пари и не искат останалата част от народа да имат и те добри доходи. По този начин който подкрепя Борисов си мисли че той ще ни спаси защото Баба Ванга го е казала. Щом Баба Ванга го е казала за тях това ще стане скоро. Ние обаче от БИНГО Новини и останалият народ не мисли така. Ние сме в това положение защото именно заради Борисов и ГЕРБ сме на това положение. Ниски заплати апък да робитим много, храната много скъпа в която няма нищо полезно освен отровите на ГМО, изкуствените подсладители и изкуствените оцветители, техниката много скъпа но веригите които продават техника като ТехноМаркет, ТехноПолис, Зора и т.н знаете ли че точно тези вериги изкупуват най-евтино техниката която след това продават на невъзможна цена на хората на такива магазини им се вика долни крадци.

Ние не сме съгласни с това те да купуват най-евтино както може да се каже без пари си купават техниката а после на нас и япродават тройно по-скъпа. Апък да не говорим за мобилните оператори лъжат масово своите клиенти им порубтват по скъпа такса. Що за диотизъм е това, не си пращал съобщения, но ти изпращат съобщение с висока сметкаа. И когато отидеш н някой офис на мобилен оператор и ги попиташ защо имам толково голяма сметка за плащане.

Те ще проверят и ще ти кажат ами ти си пращал съобщения на накяго, апък то въобще не е така. За нищо не ни считат тези държавни мошенници. Това им е целта да уморят народа от глад и да се развъждат болести от проклетите гемеота които проклетите американци вкараха и най-нахално нашите държавни зроди проклети се съгласиха с това. Сега вместо да ядем истинска храта ядем боклуци които въобще назнеш какво има в тях.

Ето какво бе съобщението на жената!
„Искам да пиша за хилядите българи, които тънат в мизерия, за онеправданите, които се чудят как да преживеят деня! Как да изхранят децата си!  Какво значи да скочат детските с 2 лева?  Какво значи да увеличат пенсиите с 2.5%?   Да, за големите пенсии - много! Но за малките - нищо.   Пиша, обзета от гняв и безпомощност! С мизерна пенсия съм, чудя се как да преживея. Много българи са с такава съдба. Но къде е държавата? Къде са тези, които си избрахме? Какво им пука!   Напълниха си гушите, а народът нека тъне в мизерия! Докога ще търпим това.  Правят се магистрали, които след седмица се ремонтират! Загиват деца, защото в дворовете на училищата не са ремонтирани физкултурните пособия! Умират деца, употребили някаква синтетична дрога! Много въпроси възникват! Но отговорите трябва да дадат институциите, които да защитават децата и народа на България. А господата депутати и министри не си замразиха заплатите. За да ги изплащаме ние, простосмъртните!   Да умират децата ни или да остават инвалиди доживот, да се чудим как да си купим хляб, да ровим в кофите за боклук!“

Ето и коментарите на хората за това съобщение!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!