Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Нагъл шофьор спря колата си на пешеходна пътека и тротоар

Автор на БИНГО Новини попадна на публикация във социалната мрежа Facebook със интересни снимки на които се вижда нарушение което е извън законите на пътните правила. Как жена с черен лек автомобил с марка "Mercedes" е спряла и на пешеходната пътека и на тротоара. Като се вижда че предницата на автомобила е на пешеходната пътека а задницата е на тротоара.

Но всичко не свършва до тук. Човекът който направил тези снимки които качи и на facebook страница с име: "Национален протест срещу безобразията в България" казва че е направил учтива забележка на около 25-годишната въпросна дама която му дала следния отговор: "Че на тази пешеходна пътека аз и бебето което бутах в количка не сме с предимство". Но когато човекът извадил камерата за да направи снимки на автомобила жената му казала следното:  "Че щял да си има сериозни проблеми и че се занимавал с грешния човек." Публикацията разгневи хората и разбира се лошите коментари не закъсняха. Но има един любопитен въпрос: Дали човекът направил снимките ще подаде сигнал до органите на реда за сега не е ясно.




Още снимки:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!