Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Майки искат доживотна присъда за Москов! Ваксините водят до стерилност и аутизъм!

Скандалът с турските ваксини на Петър Москов не бе подминат с мълчание и от страна на майките.

Родителите излязоха с искане за смъртна присъда на здравния министър, заради отровните ваксини, които е внесъл у нас от Турция и за които той твърди, че са абсолютно безвредни.  Майките се появиха по време на протеста на моторджиите пред катедралата във Варна. На задната част на колата им имаше плакат, с който жените ясно изразяват своето послание към Пепи Готиното.

На плаката пишеше, че Петър Москов заслужава доживотен затвор, тъй като ваксините водят до стерилност и аутизъм.  Според разказа на други майки, които вече са имали неблагоразумието да ваксинитират децата си с „безвредните“ според Москов „Пентаксим“, децата им имали големи проблеми. „Малко след ваксинацията, детето вдигна много висока температура, цялото стана на ситни петна и започна да му тече кръв от носа.

Лежахме в болница, лекуваха го и така не разбраха от какво е. Сигурна съм обаче, че е заради ваксината, защото след това никога не се повтори този ужас. А аз отказах да го ваксинират, докато не се намери друга имунизация“, споделя ужасена майка пред репортер на БИНГО Новини, която пожела анонимност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!