Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Фандъкова: Мигрантите не трябва да се използват с предизобрни цели

Темата с мигрантите в София не трябва да се превръща в предизборен инструмент на политическите партии, апелира столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тя беше категорична, че всички мъже от афганистански произход ще бъдат изведени от центровете в столицата и настанени извън града. 

Призив политическите партии да не спекулират с мигранската тема с предизборни цели отправи столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тя коментира, че общината поддържа постоянна връзка с гражданите, знае техните страхове и искания и се съобразява с тях.

Кметът Фандъкова е категорична, че в центровете за мигранти в София трябва да останат само семейни двойки, а всички млади мъже от Афганистан, Пакистан и други страни да бъдат изведени извън града. Всички лица, за които има сведения и подозрения за рисково поведение, също няма да се приемат.

Фандъкова ще иска да има засилено полицейско пристъствие при всички центрове за временно настаняване на мигранти, видеонаблюдение и да се избягва струпване на мигранти във вечерните часове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!