Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

ВНИМАНИЕ! - Опасности от змии

Поради зачистелите проливни дъждове змиите се покаха от всякъде.

Хора срещали змии в къщите си, колите си и най-често по асфалтите които обаче доста от тях са размазани от автомобилите които са минали през тях. Специалистите казват да затваряте плътно вратата на автомобила и също така прозорците на вратите на автомобилите да бъдат затворени добре.

Защото ако има врата на кола или отворен прозорец на врата змиите им трябва съвсем малко отворено място достатъчно да се промушат вътре. Също силно се препоръчна хора които живеят в къщи да затварят прозорците си защото дори и да има комарник змията може да я пробие и влезе. Също така и за главните врати на самата къща да се затваря плътно да не се оставя отворена защото докато е отворена без да разберете змия може да се промуши и след известно време да ви изненада а най-лошото е че тя може и  да ви ухапе зависи ако е отровна. Спазвайте тези инструкции за да няма лоши последици за вашето здраве.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!