Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Почина актрисата Дорис Робъртс

Почина звездата Дорис Робъртс известна в американският комедиен сериал "Всички обичат Реймънд" в ролята на Мари Бароун.

Актрисата почина в неделя на 90 години в съня си,  предадоха от Асошиейтед прес и Франс прес. Причината за кончината й не се посочва. Преди нейната естествена смърт, актрисата е била в отлично добро здраве и до последно е била активна, съобщи говорителката Джанет Дейли.
Дорис Робъртс е родена на 4 ноември 1925г. в Сейнт Луис, Мисури. Първите 20 години от кариерата  й преминават на Бродуей, преди актрисата да се орентира към телевизията и киното. Самата тя определя тази своя роля като върховно постижение в кариерата си. В хитовата поредица Робъртс си партнира с Рей Романо, Патриша Хийтън, Брад Гарет. Екранният й съпруг Франк (Питър Бойлс) почина през 2006 г. припомня Асошиейтед прес.

"Дорис Робъртс притежаваше енергия и дух, които ме възхищаваха. Тя никога не се спираше, независимо дали се занимаваше с многобройните си благотворителни дела или просто наставляваше някой млад комик, опитващ се да придобие като актьор. Всичко това тя с огромна любов към живота и хората", се посочва в изявлението, направено от екранния й син Реймънд, актьора, цитиран от Франс прес.

"С нея си отиде цяла една епоха. Моята чудесна телевизионна свекърва - и враг в сериала, беше завършен професионалист от когото съм научила много", казва екранната й снаха Дебора, актрисата Патриша Хийтън.

В посланието си в социалната блогърска мрежа Туитър създателят на сериала "Всички обичат Реймънд" чудесна, забавна и незабравима актриса и приятелка".

В изявлението, направено от телевизия Си Би Ес по повод кончината й, се посочва, че актрисата Дорис Робъртс е озарявала всяко помещение, в което се намира, с несравнимата си комбинация от енергия, хумор, топлота и малко твърдост.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!