Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Прибират в кауша танцьорката Габриела

Станалата скандално известна пловдивска танцьорка Габриела Медарова ще прекара 3 денонощия в следствения арест под тепетата.

Красавицата бе закопчана в понеделник, след като през почивните дни разби носа на студентка в тоалетните на пловдивски чалга клуб. Срещу 21-годишното момиче е образувано бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди по член 131 ал.1 от НК, съобщиха от прокуратурата. Обвинението ще поиска от съда постоянното задържане на Габриела, тъй като поведението й се превръща в рецидив. Тя беше на свобода под гаранция от 5000 лева, след като пияна и дрогирана помете с джипа си BMW X5 10 паркирани коли.

Танцьорката беше задържана, след като връстницата й Катя Андреева се оплака във facebook от побоя. Според разказа на пострадалата Габриела я изненадала в тоалетните и я халосала по носа, след което се върнала на бара да си допие. Не е ясно с какво Катя е провокирала танцьорката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!