Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Кола навлезе в строеж след сблъсък на пътя в Стара Загора

Кола влезе в строеж след сблъсък с друга кола на пътя в Стара Загора.

Инцидентът е станал днес около 13:21 часа на завоя към социално подпомагане „Сдружение Самаряни“ и към пътя за „Първо основно училище „Георги Бакалов“. Според репортера на „БИНГО Новини“ който стана свидетел на случката разказва че няма пострадали и полицията е взела проба за алкохол от шофьора на сивото BMW 3 модел от 2003 година. Потърпевшите са били млада двойка както и мъжът с BMW e бил млад като е имал и приятел със себи си. Сивата кола навлязла във строежния обект не е пострадала сериозно. Има смачкване на задната врата от дясната страна. До викане на бърза помощ не се наложи. Не само че няма някой пострадал от въпросните два автомобила но и нямат никакви драскотини или леки наранявания. Както и по време на случката е нямало наблизо пешеходци.

Инцидентът стана заради не взет завой на време когато другата идваща кола е била срещу BWM 3. А потърпевшите се завъртяха няколко пъти с колата която отиди право в терена на строежа. При сблъсъка BMW 3 отстана без преден номер който дори беше смачкан. Именно шофора на въпросната кола без номер не успя да вземе завоя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!