Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Никълъс Кейдж счупи крак в почивния си ден в София

Холивудският актьор Никълъс Кейдж счупи крак в центъра на София, научи „БИНГО Новини“.

Инцидентът е станал в почивния му ден от снимките на филма „Код: 211“. Той е излязъл от хотела, в който е настанен, на разходка из центъра на столицата, когато е пострадал. Въпреки това през следващите работни дни се е явил на снимачната площадка, но се оплакал на екипа от болни в нозете. Режисьорът на лентата Йорк Шакълтън обаче забелязал неестествената му походка, тъй като за ролята на ченге трябвало да е съвсем различна, и му препоръчал да отиде на доктор.

Българските му домакини от Киноцентъра в Бояна го закарали във Военномедицинска академия, където установили счупвания в глезените. Звездата от „Лица на заем“ е звъннал по телефона на личния си лекар в САЩ, който, след като получил информация какви точно са фрактурите и общото му състояние, е наредил в никакъв случай да не бъде опериран, както и да не му се прилага никакво лечение. Актьорът е бил откаран със спешен полет към Лос Анджелис, където ще претърпи хирургическа интервенция, разкри агенция ПИК.

В самолета са се качили най-големият му син Уестън, снаха му и един от племенниците, които дойдоха в България също заради „Код: 211“. Във филма наследникът на актьора изпълняваше другата главна роля - на главният бандит, срещу когото той се бори. Продукцията е заснета до средата. Никълъс Кейдж ще бъде в болнични поне месец, а от началото на седмицата екипът на филма „Код: 211“ е разпуснат в неочаквана ваканция. Снимките са прекратени за неопределен период от време, докато се възстанови главният актьор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!