Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Нови данни за самоубилия се бивш полицай пред община Стара Загора

Днес пред сградата на община Стара Загора мъж се самоуби, като сигналът е бил подаден в 11:40ч. от жена която категорично отказва да даде коментар.

Преди малко „БИНГО Новини“ получи нови серия данни за извършеното престъпление. По разкази на очевидци преди мъжът да си насочи пистолета към главата първият изстрел е бил във въздуха. За в момента самоличността му все още не е установена официално. Огледът вече е проведен и трупът е отнесен в съдебна медицина. Появи се информация че самоубилия се мъж е бил бивш полицай който след това е работил като охрана, както посочиха и очевидците.

„Самоубийството е извършено с законно притежаван пистолет“ коментира пред БНР комисар Николай Кирков - директор на областната дирекция (ДОД) на МВР в града. Той каза че от снощи мъжът е бил обявен за издирване, след като неговите роднини подали сигнал. Също така каза че е бил семеен и е имал деца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!