Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Спряха „Шоуто на Слави“ в понеделник вечер

bTV спря вчерашния епизод от „Шоуто на Слави“ планиран за понеделник вечер. Това стана ясно след като на екрана на телевизията се появи надпис докато вървеше повторение на старо предаване.

В екранното съобщение беше написано следното: „Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартните за телевизионно съдържание“.

Шоуто на Слави се излъчва от понеделник до петък в 22:30 до 23:30 часа. Причината за спирането на предаването на Слави бе че той самият по-рано вчера разпространи отворено писмо до политиците. В него се казва че дава две седмици на новите депутати и ако не се занимаят с въпросите на референдума, иницииран от предаването, и не ги вкарват в изборното законодателство до два месеца, отива пред Народното събрание на протест за да търси собствените си права като гражданин на Република България.

В писмо до медиите, изпратено късно в понеделник вечерта от пресслужбата на телевизията съобщават, че планираният епизод на шоуто няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за „телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмата си.“

Посочва се че bTV и продуцентската компания на Трифонов „Седем осми“ имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. „Уважаваме професионализма на екипа на „Седем осми“ и опита им в създаване на развлекателни програми. Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV“, се казва още в позицията.

Предаването обикновено се записва в 20 часа всяка вечер, за да бъде излъчено по-късно. Пиарът на „Шоуто на Слави“ не отговаряше на телефона си. Млако преди полунощ от екипа разпространиха съобщение до медиите. то беше подписано лично от Слави Трифонов, който каза, че „в момента седя с моя екип в офиса ми. Тъй като истината е по-важна от всичко, искам да бъдете информирани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!