Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Обявиха телевизия BIT за продажба

Една от най-шумните рекламиране телевизии BIT бе обявена за продажба на стойност от 6 и половина милиона евро, съобщава ПИК, позовавайки се на бизнесмени.

Собствениците братя Вълневи бързат да намерят купувач на медията, която за година и половина не успя да се утвърди на телевизионния пазар, въпреки усилията на Ралица Василева която води студио от Америка, и въпреки някогашната телевизионна звезда Нери Терзиева.

По данни на ПИК братята Вълневи вече са били оферирани но без никакъв успех, неколцина именити български предприемачи.

„Но така и не става ясно кое точно се продава за 6 милиона и полина евро. Като при положение че на такава цена сделка едва ли ще има“, разкриват експерти.

БИТ ТВ заложи на „протестърски“ профил и в публицистиката си пропагандира тезите на кръгове около „Протестна мрежа“, Иво Прокопиев и партиите на Радан Кънев и Христо Иванов. Чест събеседник в телевизията е и забегналият в Белград ексбанкера Цветан Василев.

Посочва се че единствената сравнително рейтинговата рубрика в програмата на БИТ ТВ е това на неделното шоу на Сашо Диков което се излъчва 3 часа в ефир.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!