Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Почина звездата Пратюша Банерджи от сериала „Малката булка”


Индийската телевизионна и кино звезда Пратюша Банерджи е намерена мъртва в дома си в Мумбай в петък вечерта, съобщава „Боливуд лайф”. Новината е потвърдена и от говорителя на полицията в мегаполиса Джананджау Кулкарни.
Пратюша спечели сърцата на българските зрители с ролята на възрастната Ананди в хитовия сериал „Малката булка” по Нова. За мнозина от феновете на поредицата нейното превъплъщение в главната героиня е безспорно най-доброто и беляза нейната кариера.
Основната версия на разследващите е, че най-вероятно Пратюша е сложила сама край на живота си. Полицията е получила сведения от близки на актрисата, че тя е била особено депресирана в последните шест месеца от връзката си с актьора Рахул Радж Сингх и доста често е използвала успокоителни. В момента полицията се издирва Сингх за разпит, тъй като според близки на Пратюша, той е последният  човек, с когото е говорила по телефона, преди да бъде открита мъртва.
Новината хвърли в дълбока тъга както цяла Индия, така и феновете на актрисата по цял свят. Много боливудски звезди изказаха своите съболезнования на семейството.  Известният продуцент и режисьор Кумар Джохар заяви в социалните медии, че „кончината на Пратюша трябва да бъде предупреждение за обществото и семействата, които смятат, че депресията не е сериозен медицински проблем”. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!