Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

Съдия Яна Атанасова остави зад решетките бруталния хулиган Живко

Бургаският районен съдия Яна Атанасова остави зад решетките бруталния хулиган Живко Кючуков който преди няколко дни нападна възрастна жена с ритник в гърба на автобусна спирка в ж.к. „Изгрев“ в Бургас.

Магистратът с мотивите си обяви, че са налице абсолютни законови изисквания за вземане на най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража. 26-годишният бургазлия с действията си е демонстрирал, че е обществено опасен, за което е свидетелствал че е извършил деяниете пред много очевидци на публично място, без да е бил провокиран. Освен това има и вероятност Кючуков да извърши ново престъпление или пък да се укрие, за което свидетелства и поведението му.

След като е била назначена експертиза тя веднага е доказала, че той е вменяем, Живко се е опитал да се укрие като първоначално не е бил открит от полицията на нито един от посочените адреси. Едва малко по-късно обаче е открит в дома на майка си. Имало е вероятност Кючуков да е бил предупреден да не се крие, защото можел да си изпати.

Според експертизата назначена от съдия Яна Атанасова тя самата добави че по време на атаката Живко е бил в състояние на терапевтична ремесия, което според специалистите обаче това означавало че той самият абсолютно е бил наясно с действията си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!