Изпращайте ни новини на email адрес: bingonovini@mail.bg или ни пишете на лично съобщение във нашата facebook страница: www.facebook.com/bingonovini

БТВ масово лъже своите зрители с рейтингите си

Една от основните български телевизии лъже масово своите зрители. БТВ бе хванат в крачка с нейната ненавиждана лъжа която взе да вбесява все повече своите фенове и зрители.

„Това е най-тъпата телевизия на България“, „Това БТВ лъже, лъже но до кога ще ни ги разправя тези нейни глупости за рейтнигите си“ това са само една част от мненията на феновете на БТВ. Преди една седмица БТВ се похвали с новината си че "БТВ за шести пореден път е любимата марка на зрителите". Да но за нея си. Зрителите обаче не мяслят така. Знаете за войната между БТВ и Нова ТВ и БТВ обвивянава че Нова ТВ краде зрителите им и то нарочно. Но хората не ги интересува рейтингите на дадената телевизия а това какво дават на нея. Е нещо ново полезно и интересно да е било забелязано от две години насам в ефира на БТВ? Не, няма! Не защото на Нова ТВ така им харесва/отърва а защото те се стараят да забавляват своите зрители и го правят много успешно.

„БТВ беше най-гледаната и предпочитана телевизия до преди две, три години но времената се менят и сега много се радвам че Нова ТВ постигна невероятни успихи“. това зяви вътрешен човек пред "БИНГО Новини" работещ в БТВ.

Всеки път рейтингите на БТВ и Нова ТВ са еднакви но това е невъзможно/абсурдно. Чисто и просто и двете телевизии не могат да бъдат най-гледаните телевизии в България, просто това няма как да стане.

Кой гледа загубеното предаване "Папараци" на Иван и Андрей в което гледаме как самото предаване следи хората тайно като ги снима и ги клюкари на другите. Ама разбира се че няма такива, е има но за тези които си нямат друго какво да гледат. Това предаване трпябва незабавно да бъде премахнато от телевезията, такова предаване е пълна простутия за българския ефир. Не може без позволението на дадения човек който си го набелязал да го следиш като на всичкото отгоре и да го снимаш, това е извън законите на България. Разбира се че даденият човек може да осъди предаването за това че на са го уведомили че искат да го следят и снимат и после да го изклюкарят да тези които се чудят какво да гледат. На тикава хора които само гледят клюкарски истории им викат зрителски клюкари защото вместо да гледат нещо научно или нещо неутрално те гледат известните личности къде кога и с кого ходят и се срещат, ама снеки си има свой личен живот и ще ходи където си поиска.

Предаването "България търси талант" също не е никак гледано от зрителите. Най-предпочитаното музикално предаване където търсят хора с качества в пееното е "X Фактор" което се излъчва по Нова ТВ. Също така предавеното "Като две капки вода" по Нова ТВ което показва на зрителите как един човек може да пее, да имитира дадения изпълнител и да бъде облечен точно като него, също е сибирало по 1 милион и половина зрители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНГО Новини не носи никаква отговорност за съдържанието на коментарите!